close

 

Erkeklerin en çok yapmayı sevdikleri şeylerden biriside erkek erkeğe toplanılan dost meclislerinde yaptıkları flört sohbetleridir. Övünmeyi severler, şu kadar kızla, şu kadar süre çıktım, şu kadar flört ettim, şuraya gittim, şunu yaptım gibi. Bazen ölçüyü kaçırıp senaryoları abarttıklarıda olur. Amaçsızca sırf egoları tatmin etmek adına kurulur tüm senaryolar. Belkide o çevrede populer olma isteğiyle bu tarz davranışlar sergilenir.

 

Kızlar ise ulu orta anlatmaz özelini, erkeklere göre daha muhafazakar ve ketumdurlar. Dostlarıve birkaç kankası dışında anlatmazlar flörtlerini. Zaten kankalarının sayısıda bir elin beş parmağını geçmez. Erkekler bazen olayları çarptırarak abartarak anlatsalar bile kızlar öyle değildir. Tüm gerçekleri olduğu gibi ekleme çıkarma yapmadan dosdoğru şekilde tüm ayrıntısıyla anlatırlar. Objektiflerdir erkeklere nazaran.

 

Tabiki bu bahsettiğimiz kadınlar ve erkekler için yapılan genel bir örneklemedir. İstisnalar muhakkak ki olacaktır. Yani bir erkek vardır kadına, kadınlara nazaran daha ketum, daha doğrucu ve daha objektiftir. Ne olursa olsun flörtler özeldir, iki kişi arasında yaşanılan özel anlarda özel olarak kalmalı başkaları ile paylaşılmamalıdır.

arrow
arrow
    文章標籤
    flört arkadaşlık
    全站熱搜

    habibe 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()