close

Aşkı, sevgiyi bir kefeye koyamayız. Genel bir tanımalama yada tamlama yapamayız. Her insanla diğer geçmişte hayatımıza giren insanlarla yaşadığımız duygu yoğunluğunun geçişlerini yaşamamız aynı frekanstan düşünmemiz ya da konuşmamız asla mümkün olmayacaktır.

Zaten en çok ve en yoğun yaptığımız yanlışların başında sürekli hayatımıza yeni soktuğumuz insanları geçmişteki kişilerle kıyaslamak ve onlarla aynı beklenti içine girmek gelmektedir. Beş parmağın beşide bir olamayacağına göre, hatta hayatta bazen kardeşler bile farklı yapıdayken hatta daha ileri bir örnek olarak aynı yumurta ikizi olanlar bile farklı karakteristik özelliklere sahipken iki yabancı insanı nasıl aynı beklentiyle hayatımızın bir döneminde anlamlı kılmaya çalışabiliriz ki.

Flörtün frekansı tıpkı radyo frekansları gibidir. Nasıl ki bir radyoda sayısız kanal farklı farklı frekanslar üzerinden bizlere ulaşırsa flörtünki de aynıdır. Bazen aynı anda farklı radyo kanallarında aynı şarkının çaldığı anlar yaşanır geçişlerde ama bu tamamen tesadüflerden ibarettir. O yüzden flört etmenin frekansının farklı bir duygu olduğunu bilerek duygularımıza, hallerimize bu doğrultuda yön verirsek mutluluğu, huzuru yakalama şansımız o derecede artacaktır.

arrow
arrow
    文章標籤
    birk aşk
    全站熱搜

    habibe 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()